>
Ipari gépek tervezés és gyártása - kutatás és fejlesztés

OH01 – Vertical EPS lightweight concrete production machine modern könnyű polisztirolbeton falpanelgyártó gép

Az OH01 egy könnyűbeton falpanel gyártó gép, mely maximum 300 cm magasságú és 61 cm szélességű fal vagy födémpaneleket képes gyártani.

A gép fejlesztése és összeszerelése Szlovákiában történik, de az alkatrészek Koreai és Kínai gyártásúak.

Az OH01 könnyűbeton panelgyártó gép 7 cm és 20 cm közötti falpaneleket képes előállítani, melyhez a szükséges szerszámokat tartalmazza a gép. A gép része a keverőüzem, a silótartályok és a szállítópálya, betonpumpa és az anyagleszedő berendezés.

A gép különböző összeállításban rendelhető egyedi igények alapján. Minden eleme ugyanaz abban az esetben is, ha egy kis üzemet vagy egy nagyobb gyárat szeretne megvalósítani, kivéve a falpanel gyártó gépelemek számát.

Egy panelgyártó gép elemben egyszerre 0,42 m3 termék gyártható, értelemszerűen a falvastagság függvényében ez akár lehet 16 darab/falpenel gyártó gépelem, de a 20 cm-es falvastagság gyártása esetén csak 7 darab.

A gépünk segítségével előállítható monolit, azaz homogén könnyűbeton panel, de készíthető külső palánkokkal ellátott fal vagy födémpanel is. Utóbbi esetében már gyorsabb lesz a felületképzés a simább felület miatt.



Related Articles

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment